Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Ποιός θα είναι ο νέος αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας;

Στις 25 Αυγούστου είχε αναρτηθεί ένα  άρθρο με θέμα «Οι αντιπεριφερειάρχες της Στερεάς».
Σε μια παράγραφο αναφέραμε ότι «Γίνεται παζάρεμα για τους χωρικούς αντιπεριφερειάρχες και το αντίστροφο.
Σε επίπεδο Στερεάς Ελλάδος ο κ. Περγαντάς με τις  έως τώρα πληροφορίες τον φέρεται όχι  μόνο  ως υποψήφιο κοινής συγκυβερνητικής αποδοχής,αλλά και το φαβορί των εκλογών και εδώ αρχίζει  η πρώτη πράξη του…. δράματος για τους  χωρικούς αντί.
Μόνο που τα περιθώρια επιλογής του υποψηφίου Περιφερειάρχη ψιλοκουρεύονται αφού λόγο  θα έχουν  εδώ  τα κεντρικά  της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ!
Για παράδειγμα στη Φθιώτιδα κάποιοι δείχνουν βόρεια…»
Ήρθε η ώρα να σας δώσουμε ορισμενα  στοιχεία που προέκυψαν από το ρεπορτάζ αναφορικά με την πιο πιθανή επιλογή του χωρικού αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας.
Πηγές από κύκλους της ΝΔ πολύ κοντά στην ηγετική ομάδα του κόμματος, αναφέρουν ότι είναι σχεδόν ειλημμένη απόφαση για την θέση αυτή να προταθεί ένα καινούργιο και άφθαρτο πολιτικά πρόσωπο.
Το ονομα του Αριστείδης Κασιδόπουλος με σπουδές στο Πανεπιστήμιο Πειραιά.
Έλκει την καταγωγή του από την περιοχή Δομοκού και υπηρετεί στις ένοπλες δυνάμεις και ο Νόμος του δίνει το δικαίωμα να μετέχει στις αυτοδιοικητικες εκλογές.
Περισσότερα σε επόμενο  άρθρο, η πληροφορία  είναι… φρέσκια και με τα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος θα ασχοληθούμε  πολλές φορές αφού έχει ήδη ανοίξει σε επίπεδο κοινωνίας ο σχετικός διάλογος.

πηγη : lamia fm1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου