Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Τα 10 μεγαλύτερα λάθη που κάνουν οι άντρες στο κρεβάτι


Ακολουθεί μια λίστα με τα σημαντικότερα πράγματα που σιχαίνονται οι γυναίκες στο κρεβάτι. Προσπαθήστε να αποφύγετε αυτά τα λάθη και η σύντροφός σας θα είναι πολύ πιο χαρούμενη…
Είστε αξύριστος
Ναι, μπορεί να φαίνεται σέξι, αλλά μόνο φαίνεται. Αν μιλάμε μόνο για βλέμματα, εντάξει, δεν χρειάζεται να ξυριστείτε. Αν όμως θέλετε περισσότερα, λάβετε υπόψη ότι στις γυναίκες δεν αρέσει το γρατσούνισμα, σε κανένα σημείο του σώματός τους.
Ένα μικρό δωράκι
Όχι, δεν εννοούμε το μέγεθος των προσόντων σας. Μιλάμε για το προφυλακτικό. Πολλοί άντρες ξέρουν τι να το κάνουν, αλλά θα σας πούμε και εμείς, για σιγουριά. Αφού το χρησιμοποιήσετε, μην το πετάτε όπου να’ ναι. Έτσι κι αλλιώς, δε θα θέλατε να το βρει κανείς. Στα σκουπίδια. Τόσο απλά.
Λόγια, λόγια, λόγια…
Θέλετε να τα πείτε; Κρατήστε τις κουβέντες για μετά, όχι κατά τη διάρκεια του σεξ. Δείτε, ακούστε, αλλά μην αρχίζετε τις ερωτήσεις του τύπου «Τι σου κάνω;», «Σ’ αρέσει;» κλπ. Μη μιλάτε και – το βασικότερο – μη σταματάτε…
Φιλιά με ανοιχτά τα μάτια
Φιλάτε ωραία, το ξέρετε. Και η κοπέλα σας το ίδιο. Μην το κάνετε όμως ποτέ με ανοιχτά τα μάτια. Δεν είναι ρομαντικό να κοιτάτε επίμονα.
Ο μαραθωνοδρόμος
Νομίζετε ότι η κοπέλα σας θέλει να κάνει σεξ μαζί σας όλη νύχτα; Δεν αποκλείεται, αλλά, όπως και να έχει, η ποιότητα είναι πιο σημαντική από την ποσότητα. Παίξτε, αυτοσχεδιάστε και, αν κουραστείτε, παραδεχτείτε το. Θα χαρεί να αποκοιμηθεί δίπλα σας. Και εσείς θα έχετε το κουράγιο για μια ακόμη βραδιά… και άλλη μία.
Το πρόβλημα της υγιεινής
Δεν έχει σημασία ποιος είστε και τι κάνετε. Πρέπει να πλένεστε. Σκεφτείτε πόσο χρόνο ξόδεψε η κοπέλα για το ραντεβού σας – βάψιμο, νύχια και ένα σωρό άλλες περιποιήσεις για να σας εντυπωσιάσει. Εσείς τι κάνατε; Πλυθήκατε; Ξυριστήκατε; Όχι; Ε, τότε, μην περιμένετε και πολλά.
Υπερβολές
Απαλές δαγκωματιές στο λαιμό – συναρπαστικές και ερεθιστικές. Ελαφρύ φύσημα στο αφτί – επίσης καλό. Αν αρχίσετε όμως να δαγκώνετε σα λυσσασμένο σκυλί η να φυσάτε σαν ανεμιστήρας, δεν πρόκειται να σας βγει σε καλό. Σταματήστε. Αμέσως!
Δε σας φταίει το στήθος
Είστε πολύ τυχερός, αφού το έχετε στο χέρι σας. Μην πιέζετε σα να ζυμώνετε. Είναι ένα από τα πιο ευαίσθητα σημεία του γυναικείου σώματος και πρέπει να του φέρεστε αναλόγως.
Σας πήρε ο ύπνος; Στο σεξ;
Ναι, είστε κουρασμένος. Το μόνο που θέλετε είναι να κοιμηθείτε (ίσως και κάτι να τσιμπήσετε). Αυτό μπορείτε να το κάνετε μετά από είκοσι χρόνια γάμου (αν και δεν το προτείνουμε ούτε τότε). Αν θέλετε να ξαναδείτε την κοπέλα και αύριο, αφιερώστε της λίγη προσοχή, ακόμη και μετά το σεξ.
Η πραγματική ζωή δεν είναι πορνό
Μην μπερδεύεστε – αυτά που βλέπετε στην τηλεόραση ή στον υπολογιστή σας δεν είναι αληθινά. Η αλήθεια είναι ότι οι τσόντες είναι ταινίες με ηθοποιούς. Και πολύ κακές σύμβουλοι για το σεξ. Στην πραγματικότητα, ελάχιστες γυναίκες είναι τόσο υγρές, έχουν τόσες αντοχές ή θέλουν τόσο πολύ να κάνουν πρωκτικό σεξ. Και ακόμη πιο σπάνια χαίρονται αν οι χυμοί σας τις περιλούσουν από πάνω μέχρι κάτω και, μαζί με αυτές και τα σεντόνια και – ακόμη χειρότερα – το χαλί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου