Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

ΕΛΛΑΣ Η ΤΙΠΟΤΑ !!!!

Τον πρωτο και τον δευτερο παγκοσμιο πολεμο , σωστα οι ιστορικοι τους ονομασαν ως Ευρωπαικους Εμφυλιους , που για παντα εκλεισαν με την συσταση της Ευρωπαικης Ενωσης.Οι εμφυλιοι αυτοι αφορουσαν την Δυτικη δηλ. την Καθολικοπροτεσταντικη Ευρωπη.

Ως ενδιαμεση περιοχη υπηρξαμε θυματα , της μανιας του συνολου των Φραγκων ειτε οταν ηταν Γαλλοι , Αγγλοι , Ισπανοι ειτε παλι  ηταν Γερμανοι , Αυστριακοι , Ιταλοι.

Το 1981 μπηκαμε στο σπιτι της Φραγικης Ενωσης ( εισαι στην Ευρωπαικη Ενωση , μαθε για αυτην , ελεγε το διαφημιστικο μυνημα στην τηλεοραση της εποχης , αλλα εμεις ουδολως ασχοληθηκαμε) , χωρις να εχουμε τελειωσει ενα αλλο σημαντικο εμφυλιο που ξεκινα απο την εποχη του Καρλομαγνου (που διδεται πλεον ως... βραβειο) δηλ. του βιασμου της μανας της Δημοκρατιας. 

Ως δοσυλογοι οι ηγετες της Δυτικης Αθηναικης Παραταξης δεχομενοι το βραβειο του Καρλομαγνου ουτε που διανοηθηκαν το προβλημα.Η διαμορφωμενη  κατασταση  ειναι τραγικη και θα καταληξει σε αρχαια τραγωδια και στην διαλυση της Ευρ. Ενωσης.

Σε καποια διαλεξη στην Οτταβα ο Δημητρης Κιτσικης ( Καθηγητης Πανεπιστημιου-- Μελος Καναδικης Ακαδημιας) , παρουσια του Γαλλου πρεσβη ειπε πως " ο 21ος Αιωνας θα ειναι Ελληνικος η δεν θα υπαρξει" καταχειροκροτουμενος απο το Φραγικο ακροατηριο που αποτελουνταν απο γρααικυλους να καταλαβει τι εννοουσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου