Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

ΜΕΤΑΒΑΛΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ;;;

Θα μπορουσε πραγματι να συμβαινει;; ειναι διαρκης η αλλαγη η ειναι  συγκυριακη;; υπαρχη μεταβολη της Ελληνικης κοινωνιας;; Ερωτηματα που εμπεριεχουν καποια κριση για διαφορους λογους :

Πρωτον: Για να κατασταλλαξει στις επιλογες της η κοινωνια , θα πρεπει να διαπιστωθει αν πραγματι δημιουργουνται προοπτικες για καλυτερες μερες με τα λεφτα που θαρθουν απο την αναμενομενη δοση.

Δευτερον : Μενει να δουμε (λαμβανοντας υποψιν τα παραπανω) αν οι διαθεσεις του κοσμου ,  που ποικιλουν απο απογνωση εως απελπισια και οργη ,  πανε σε συγκεκριμενη πολιτικη κατευθυνση η ειναι αποτελεσμα φορτισης απο τα μετρα που επιβαλλονται.

Τριτον: Αν οντως η ιδια η κοινωνια θελει ενα διαφορετικο πολιτικο σκηνικο απο αυτο που ηδη υπαρχει απο την Μεταπολιτευση.Τοτε οι δυναμεις που πηγαινοερχονται αυτη την στιγμη θα ειναι αυτες που θα παιξουν τον καθοριστικο λογο.

Τεταρτον και τελευταιο ,  κρινοντας τους σημερινους πολιτικους σχηματισμους : Ο ΣΥΡΙΖΑ εμπεριεχει ολη την δυναμικη που συγκροτουσε το βαθυ  ΠΑΣΟΚ και που με την κρατικοδιαιτη πολιτικη μας εφτασε εδω;; Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ειναι συγκυριακο φαινομενο που αναπληρωνει ενα κρατικο κενο , οπως αυτο της ανασφαλειας , και που μολις το κρατος στοιχειωδως λειτουργησει δεν θα εχει λογο υπαρξης;; ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ αποτελουν και αυτοι συγκυριακη αυτομοληση απο την συντηριτικη παραταξη , με αποτελεσμα το μελλον τους να μην καταγραφεται ως εκσυγχρονιστικη προοπτικη;; Οσον αφορα το ΚΚΕ .. ημαρτον!!! Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ μπορει ως παραταξη να μην εχει..συνιστωσες αλλα εδω και χρονια δεν εχει συγκροτημενη δομη , δεν εκπροσωπει ανανεωτικο πνευμα που θελουν οι πολιτες , μπορει να το ανατρεψει;; Για το ΠΑΣΟΚ και την ΔΗΜΑΡ θα γραψω μολις συγχωνευτουν .........




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου