Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ !!!

Δεν γνωριζω αν στο ΠΑΣΟΚ εχουν μετανοιωσει που τον αφησαν να φυγει (προερχεται απο τις πρασινες ακαδημιες) αλλα τωρα ειναι αργα για δακρυα. ΑΝ και οπως μου ειπαν καποιοι φιλοι απο την Κρητη,η αποχωρηση του συνοδευοταν απο .. γελια μεχρι δακρυων, πραγμα ομως που δεν υπεπεσε στην αντιληψη του σκαουτερ της ΔΗΜΑΡ. Τελος παντων , δικο τους το προβλημα.

Το δικο μου προβλημα ειναι οτι παικτες σαν τον κ. Μιχελογιαννακη , που παιζουν σε ολες τις θεσεις με κλειστα ματια , ειναι καλυτερα να τους εχεις στην ομαδα για να τους απολαυσεις.

Κατα καποιο τροπο το επιπεδο της πολιτικης ακολουθει κατα ποδας το επιπεδο του ελληνικου ποδοσφαιρου, δηλ. παιχτες που στην εποχη του Καραμανλη και Παπανδρεου senior θα ηταν στην εξεδρα η θα γυαλιζαν παγκο , τωρα μοιραζουν αυτογραφα και μιλουν επι παντος επιστητου σε πανελ η σε δελτια ειδησεων.Απο αυτο το το παρακμιακο συστημα δεν εξαιρουνται ουτε οι οπαδοι αλλα ουτε και οι θεατες.

Οι "Μιχελογιαννακηδες" που εφυγαν η ετοιμαζονται να φυγουν απο τις ομαδες τους προφανως ετοιμαζονται για την μεταγραφικη περιοδο του Δεκεμβριου κατα πασα πιθανοτητα η ετοιμαζονται για κατι καινουργιο-παλιο που ειναι στα σκαρια οπως η συνενωση Ολυμπιακου-Νικης Βολου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου